Huwelijk/Trouwreportage

Trouwen doe je niet zomaar even tussendoor.
Het is naast een mooie stap in de relatie ook een beslissing waarbij nogal wat komt kijken als je dit gaat voorbereiden.

En als het dan  eindelijk zover is, één van de belangrijkste dagen uit jullie leven, is het dan niet heerlijk dat de belangrijkste en mooiste momenten op die speciale dag professioneel worden vastgelegd. In de vorm van foto’s voor een blijvende, kostbare en dierbare herinnering.

Tijdens jullie bruiloft ben ik steeds dicht bij jullie, een goede reden dat er een klik is tussen fotograaf en bruidspaar. Dit testen we uit tijdens een uitgebreide persoonlijke kennismaking. Zo kunnen jullie, op een vrijblijvende manier erachter komen of het klikt? Persoonlijk vind ik de klik met jullie (als bruidspaar) belangrijker dan de klik van de camera. In het gesprek ontvang je naast een klik ook voldoende inspiratie en informatie voor de bruiloft.

Als het dan klikt begint de voorbereiding. Ik wil jullie graag beter leren kennen, betrokkenheid immers is zeer belangrijk. Een trouwreportage bereid ik voor in de vorm van persoonlijke gesprekken vooraf. Wat is jullie verhaal? Waar worden jullie blij van? Wat raakt je het meest? Ik verdiep me in jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Een bruidsreportage moet nou eenmaal naadloos aansluiten bij jullie wensen en bij wie jullie zijn. Ik neem niet alleen de belangrijke dag met jullie door, maar geef ook tips voor mogelijk nieuwe ideeën en dingen waar je op moet letten.

Nieuwsgierig geworden?

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een eerste kennismaking.

Huwelijk/Trouwen/Bruidsfotografie
Ruurd van Dijk
ADA-Fotografie
Anders Dan Anderen
Zevenaar