Even voorstellen…

Ruurd van Dijk, fotograafMijn naam is Ruurd van Dijk, getrouwd, drie kinderen en inmiddels drie kleinkinderen. Wat mij kenmerkt is de liefde en passie voor fotografie.

‘Persoonlijk zie ik foto’s als kostbare en dierbare herinneringen of het nu gaat om een Huwelijk, Familieportret, Loveshoot, Portret, of Afscheidsfotografie. Het zijn de momenten die later nog véél belangrijker worden dan ze nu al zijn’

Het leukste van mijn werk als fotograaf, zijn die momenten waarop ik de blijde gezichten zie wanneer mijn werk, de foto’s in ontvangst worden genomen.

Portret particulier/zakelijk, huwelijk, kinderen, ouderen, afscheid, evenementen etc. Ik vind het allemaal geweldig om te doen, zolang ik maar iets mag fotograferen waarbij ik zeker weet dat het een positieve bijdrage levert. Als specialisme fotografeer ik ouderen en afscheid.

Ik maak gemakkelijk contact, ben in staat portretfoto’s, afscheidsfoto’s, reportages en huwelijk op een ongedwongen wijze te leiden en weet een mooie balans te vinden tussen registreren en regisseren.

Voor vragen over, of meer informatie; neem vrijblijvend contact met mij op.